Booking:

Verdt ei reise

Skjolden Hotel ligger innerst inne i verdens lengste fjord, Sognefjorden, ved foten av Jotunheimens mektige fjell. La deg begeistre av lokal og kortreist mat fra Skjolden og Luster. Et engasjert vertskap med sitt muntre og bevisste mannskap vil gjøre ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse. 

Mat

Hos oss skal mat og drikke være en unik opplevelse.

Vårt dyktige kokketeam iscenesetter deilige smaker på kjøkkenet for å gi deg en spennende kombinasjon av sesongenes matkammer. 

Råvarer

De lokale matprodusentene er våre mathelter.

Smak nyrøkt kjøtt og fisk fra «Røykestova» i Skjolden. Frukt, bær og urter fra hotellets kjøkkenhage. Grønnsaker fra våre parseller hos bonden i bygda. Sjøkreps fra Lusterfjorden. Hjort, kje, kylling, okse, ørret, laks, ost, fløte, melk og rømme er noe av hva Skjolden-bøndene leverer til vårt kjøkken.

Hotellet

Historien starter i 1818 ...

Det sies at Skjolden fikk sitt første gjestgiversted i 1818, drevet av Rudolf Kramer. Siden gikk det gjennom flere hender før familien Galde eide og drev stedet fra rundt 1908 til 2013. Hotellet var i en periode eid av en investor, før Aslak og Siri Dalehaug kjøpte det i 2015. I løpet av høsten og vinteren 2015/16 har hotellet fått en betydelig renovering for å skape et nytt og moderne preg.

Området

Ha god tid til å oppleve.

Luster har utrolig mye å by på, så vi anbefaler at du har god tid når du besøker oss. Velg mellom utallige fjellturer, skiturer eller kortere familieturer. Besøk Fjordstova for bad og badstu, eller ta en dukkert i den iskalde fjorden. Opplev «Kjærlighetsreisen» langs fjorden til Urnes stavkirke og hjortefarmen like ved. Lei sykkel, kajakk eller standup padle. Spør oss om tips.

Rom

Våkn opp med fjord eller fjellutsikt.

Hotellet tilbyr 50 rom med storslått utsikt mot Jotunheimen eller Lusterfjorden, den innerste av fjordarmene i Sognefjorden. Vi ønsker at du skal føle ro og kvalitet når du besøker oss, og føle deg uthvilt når du våkner. Du får servert en deilig frokost av lokale råvarer, i restauranten eller hagen om været tillater.