Booking:


Vidar Busk til Skjolden
May
28
7:00 PM19:00

Vidar Busk til Skjolden

28. mai kommer blueskongen for å rocke opp den vakre hotellhagen i Skjolden.

Vidar Busk and his true believers har funnet veien inn i Lustrafjorden, som en del av Kulturdagane på Skjolden. I den vakre hotellhagen til Skjolden Hotel, braker det løs med skikkelig bluestoner lørdag 28. mai.

Skjolden Hotel tilbyr lokalmat og overnatting i et nyoppusset hotell. Denne helgen kan du få deg et helhetlig opplegg, i rolige omgivelser med fjord og fjell som nærmeste nabo.

Bestill billett - pakketilbud

Lørdag 28. mai – søndag 29. mai:
Overnatting en natt, 3-retters middag og konsertbillett lørdag. Kr 1295,- per person

Fredag 27. mai – søndag 29. mai:
Overnatting to netter, mat og drikke i kombinasjon (småsnack) ved Aslak Dalehaug fredag og 3-retters middag og konsertbillett lørdag. Kr 1795,- per person

Booking: booking@skjoldenhotell.no - Tlf: +47 57 68 23 80


Om Vidar Busk

Vidar Busk er en av hjørnesteinene i norsk blues. Han vokste opp i Langesund, men reiste til USA som 15-åring for å spille i bandet til bluesartisten Rock Bottom. Etter fem år i statene, vente han nesen hjem igjen og ble en sentral rolle i den norske bluesmiljøet.

Etter tre plater med swingbaser bluesrock, endret han stil til en mykere soulpreget musikk. Siden dette har han eksperimentert med flere stilarter, med blant annet samarbeid med rappere og Spellemannsprisfor blues/country-stil. I 2012 be han igjen nominert til Spellemann, denne gangen i klassen blues.


View Event →