Booking:

Mat & drikke

Sesongen bestemmer menyen med råvarer fra våre lokale mathelter i Skjolden og Luster.


Enkel og klassisk er alt en god tallerken mat skal være. Vi mener oppskriften til god mat kommer fra smaker av sesongens råvarer. Ingredienser hentet fra våre lokale mathelter - rett utenfor hotelldøren.

Hjemmerøkt kjøtt og fisk. Frukt, bær og urter fra hotellets kjøkkenhage. Grønnsaker fra våre parseller hos bonden i bygda. Sjøkreps fra Lustrafjorden. Hjort, kje, kylling, okse, ørret, laks, ost, fløte, melk og rømme er noe av hva Skjolden-bøndene leverer til vårt kjøkken. 

Vi kaller dem bare våre mathelter.

Vi ønsker å gi deg en flott opplevelse - verdt ei reise!

 

Åpningstider restaurant:

Spis hos oss alle dager i sesongen.

Frokost: 07.00 - 10.00
Aftens/middag: 18.30 - 21.00

Vennligst ta kontakt for bestilling. 

Åpningstider bar:

Alle dager i sesongen fra klokken 13.00.

Følg med på Facebook for egne arrangement og åpningstider utenom sesong.