Mat og drikke

Sesongen bestemmer menyen med råvarer fra våre lokale mat helter i Skjolden og Luster.

Enkel og klassisk er alt en god tallerken mat skal være. Vi mener oppskriften til god mat kommer fra smaker av sesongens råvarer. Ingredienser hentet fra våre lokale mat helter - rett utenfor hotelldøren.

På menyen hos oss finner du lokalt kjøtt som svin, kalv, kje og hjort fra Aamundsgarden, Larsagarden, Bjørk, Urnes og Mørkridsdalen. Vi har ferske urter i hotellets egen kjøkkenhage. Grønnsaker, frukt og bær fra hotell hagen og Hauge Gård i bygda.

Er du glad i fisk og skalldyr har vi fersk sjøkreps fra Lustrafjorden. Vi har sopp, ville vekster, ost, syltetøy, juice og honning blant råvarene vi får levert fra lokale leverandører til vårt kjøkken. Vi nyter et rikt landskap og gårdsdrivere med lidenskap - vi kaller dem våre helter.

 

Vi mener at det gode måltidet starter med godt brød. På våre bord finner du det gode hjemmebakte brødet og den gode koppen kaffe. Nytes best med fjordutsikt.

Vi handler lokalt! I bygda vår skorter det ikke på leverandører av nydelige, ferske råvarer kokken vår elsker. Grønt, kjøtt, fisk og skalldyr. Nesten alt er kortreist i Luster.

Kokkelaget vårt jobber kreativt og med glede. Det speiles i hvordan de benytter råvarene vi har rundt oss og hva du får servert.

 

En matopplevelse - verdt ei reise!

 

Start dagen med en god frokost basert på lokale og hjemmelagde produkter, servert hver dag

08:00–10:00.

  • Om kvelden inviterer vi til en 3- eller 5-retters meny med nøye utvalgte vinanbefalinger, servert i Restauranten

    18:30–21:00.

  • På Skjolden Bistro kan du nyte både vår snackmeny og vår a la carte

    Serveringstider: søndag–torsdag 16:30–20:00 og fredag–lørdag 14:00–21:00.

Meny og priser – under mat og drikke